סופ"ש מרבין בשמחה בים המלח עם יצחק מאיר, יאיר יעקובי ועוד 055-2901011
ישיבה
בשביל זה יש אינטרנט
בית מדרש
שאל את הרב
לוח שנה
ויקישיבה
תרומות
language
search
share
person
0
menu
לימוד יומי
מוצ"ש י' שבט ה'תשפ"ה
הקדשת הלימוד באתר
הקדש
בית המדרש
פרשת השבוע
סדרות
ספריה
פסקי דין
בחן את עצמך
חמץ, מצה וכשרות לפסח
x
הרב אביחי קצין
x
מדיה
אורך
חמץ, מצה וכשרות לפסח
x
הרב אביחי קצין
x
מדיה
סינון על פי מדיה
אורך שיעור
סינון על פי אורך שיעור
sort
מיון
1 שיעורים
4 דק'
volume_up
התבוננות אמונית
לחם עוני
המצה שאנו אוכלים היא משני טעמים: המפורסם יותר - מפני שלא הספיק בצקם להחמיץ, והטעם הפחות מפורסם הוא שאכלו לחם כזה במצרים. מה היחס בין שני הטעמים הללו?
הרב אביחי קצין
|
כד' אדר ב' תשס"ח
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il
מתחברים לתורה
מתחברים להתראות אתר ישיבה בדפדפן, ומתחברים לתורה בכל זמן.
על מה נודיע לכם?
שיעורים חדשים
תשובות מעניינות
חגים, שבתות
שידורים חיים
כנסים ואירועים
המשכ/י בעמוד החיפוש